Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nef Çekmeköy yüzde 0.64 faiz oranı ile satışta

Nef tarafından İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Nişantepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinde yüzde 0.64 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatın tarihin en düşük konut kredisi kampanyasına daha sonra Katılım bankaları da eklendi. Başlatılan kampanya kapsamında sıfır konutlar için yüzde 0.64 faiz oranı ve 180 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuldu. İkinci el konutlarda ise yüzde 0.74 faiz oranı ve 180 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya konut firmaları da kayıtsız kalmadı. Bu kapsamda Nef projelerinden biri olan ve Nef Çamlıtepe, Nef Ormantepe ve Nef Koruköy olmak üzere toplam 3 etaptan meydana gelen Nef Çekmeköy projesi de dahil oldu. Başlatılan kampanya kapsamında yüzde 0.64 faizle daire sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Proje özellikleri neler?

239 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde hayata geçirilen projede toplam 1.600 adet konut ve ofis yer alıyor. Projenin 10 bin metrekaresi ise ticari ünitelerin yer aldığı alana ayrılmış durumda.

Nef Çamlıtepe etabı 52 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Nef Ormantepe etabı 35 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Nef Koruköy etabı ise 77 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projenin Çamlıtepe ve Koruköy etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler yer alıyor. Projenin Ormantepe etabında ise 1+1 ve 2+1 tip daireler yer almaktadır. 

Yüzde 0.64 tarihi kredi faizi fırsatı

Nef Çekmeköy projesinde 15 yıl vade ve yüzde 0.64 tarihi konut kredisi faiz oranı ile konut daire olmak mümkün.  Aylık 3 bin 500 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olma imkanı bulunan projede kredi ödemelerine ise 1 yıl sonra başlıyorsunuz.

2020 yılı yazında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede Nef Online sistemi üzerinden yapacağınız görüşmede proje hakkındaki tüm detaylara ulaşabiliyorsunuz.

88 bin 639 metrekaresi yeşil alana ayrılan projede özel bahçe, ortak bahçe, taşlık, kademe, sokak, park, avlu, gölet, dere, yamaç, tepe, vadi gibi peyzaj alanları yer alıyor.

Nef Çekmeköy nerede yer alıyor?

Taşdelen metro hattına 2 km mesafede yer alan Nef Çekmeköy projesi Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor. Projenin satış ofisi ise Nişantepe Mahallesi, Figen sokak, 34794 Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje Özel SEV Amerikan Koleji, Avrasya Lisesi, Özyeğin Üniversitesi’ne yakın bir konumda yer alıyor. 

Tel: 444 9 633