Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef City 82 ile Türkiye’de bir ilk

Nef tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Hirfanlı’da Türkiye’nin ilk markalı arsa projesi olan Nef City 82 projesi hayata geçiriliyor. Türkiye’nin en büyük projesi olması beklenen projede yaklaşık 21.000 kişinin yaşaması planlanıyor. Proje bir Nef iştiraki olan Evgaranti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yürütülüyor.

2 milyon 500 bin metrekare büyüklüğe sahip alana sahip olan projenin master planı onaylanmış durumda. Master planı yapılmış bu proje peşinatlar 12 bin 818 TL’den başlıyor. 49 ay vade ile firma bünyesinde 610 TL’den başlayan aylık taksitlerle arsa sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Nef City 82 projesinde hedeflenen amaç konut sahibi olmak isteyen ve bunun için yeterli birikimi bulunmayan kişileri aylık küçük ödemeler yaparak daire sahibi yapmak. Proje içerisinden arsa satın alan vatandaşlar arsa üzerine konut yapmayı düşündüklerinde Nef tarafından hazırlanan mimari projeye uygun şekilde konut yapmaları gerekecek.

Günde 20 TL’den başlayan taksitlerle

Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Gölü’ne 1 km cephesi olan Nef City 82 projesinden günden 20 TL’den başlayan taksitlerle arsa sahibi olmak mümkün olabiliyor. İmarlı ve ifrazlı projede tapular hemen teslim ediliyor. Projeden 12 bin 818 TL’den başlayan peşinat ve 49 ay vade ile firma bünyesinde 610 TL’den başlayan aylık taksitlerle arsa sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Nef City 82 projesi içerisinde konutların dışında 2 adet 4 yıldızlı otel ve 1 adet 5 yıldızlı otel, restoranlar, spor sahaları, eğitim merkezleri, açık hava konser alanları, termal gölet, macera parkuru, organik bahçe, çocuk oyun alanları, festival alanı, binicilik alanı, su sporları, alışveriş meydanı, golf sahası, plajlar, deniz sahnesi, balıkçılık alanı gibi bir çok alanın yer alması planlanmaktadır.

Nef Çekmeköy projesi için tıklayınız…

Projenin İmar durumu

Nef tarafından icat edilen Foldhome sisteminin Nef City 82 projesinde de uygulanması planlanmaktadır. Kırşehir İl Özel İdaresi’ne ait alan içerisinde kalan proje alanının TAKS’ı 0.25, Emsal ise 0.50 olarak belirlenmiştir. Yani satın alınan arsanın üzerine yapacağının binanın oturum alanı arsa alanının yüzde 25’ini geçmemesi gerekiyor.  Toplam inşaat alanı ise arsa alanının 0,50 katı olması gerekmektedir. Projede yer alan arsaların yüzde 30’u satıldığında ulaşım ile ilgi inşaat çalışmalarına başlanacak. Yüzde 70’i satıldığında ise ortak alanlar, plaj ve peyzaj alanı gibi alanların yapımına başlanacak.

Proje nerede yer alıyor?

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olacak olan Nef City 82 projesi Kırşehir ili, Kaman ilçesi, Benzer Köyü Beşikcil Mevkii’de yer alıyor. Proje Esenboğa Havalimanı’na 1.5 saat, Kapadokya’ya 2 saat, Konya Havalimanı’na 2 saat ve Kayseri Havalimanı’na ise 2.5 saat mesafede yer alıyor.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0850 272 10 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.