Kategoriler
Emlak Haberleri

Nef Foldcity ile Dünya’da bir ilk

Nef tarafından başlatılan ve Dünya’da bir ilk olduğu firma tarafından belirtilen Nef Foldcity adı verilen yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Firma tarafından yapılan bildirimde “Bugünden itibaren konut yaşamına daire tüm alışkanlıklarınız değişecek. Çünkü artık Nef projelerinden birinden satın aldığınız dairenizin kapısını açan kart, İstanbul’un 25 farklı bölgesinde hayata geçirilen Nef’in de kapılarını açacak” denildi.

Nef Foldcity ile 25 projedeki ortak alanları kullanma fırsatı

Dünyada ilk kez uygulanan Nef Foldcity sayesinde Nef tarafından hayata geçirilen projelerin birinden aldığınız bir konut ile tüm Nef tarafından inşa edilen projelerindeki misafir evleri, ofisler, sinemalar, çocuk kulüpleri, müzik stüdyoları, spor salonları gibi bir çok alandan yararlanabileceksiniz.

Nef Foldcity kart ile herhangi bir Nef projesindeki toplantı salonlarından birinde toplantınızı yapıp, diğerinde sinema odasında filim seyredebileceksiniz. Başka bir Nef projesinde yer alan misafir evini kullanabileceksiniz. Sabah sporunuzu da iş yerinize en yakın bir Nef projesinin spor salonunda yapabileceksiniz. Bu fırsatlardan yaralanmak için firmanın web sitesi üzerinden form doldurmak gerekiyor.

Nef’de Yeni yıla özel fırsatlar

Ayrıca Nef projelerinde yeni yıla özel fırsatlar da devam ediyor. Yeni yıla özel 2020 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Nef Çekmeköy projesinde yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olmak mümkün.

2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Nef Bahçelievler projesinde tamamı peşin ödenmesi durumunda yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Nef Reserve Kandilli projesinde ise 60 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Kartın kullanım şartları

Nef projelerinde yer alan ortak alan statüsündeki fitness, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzları alanları dahil değildir. Yalnızca rezervasyon usulü ile kullanılan alanlar sürece dahildir.

Kullanılması düşünülen alan için kullanımdan en az 45 dakika önce rezervasyon yapılması gerekmektedir.

Belirtilen süreler içinde iptali gerçekleştirilmeyen rezervasyonlar için kullanım ücretinin yüzde 50’si tahsil edilecektir.

Daha detaylı kullanım koşulları hakkında bilgi için tıklayınız….

Nef’in İstanbul’daki bazı projeleri

Nef tarafından İstanbul’daki hayata geçirilen projeleri çoğunlukla Avrupa Yakası’nın iş merkezlerine yakın konumlarında yer alıyor. Çamlıtepe, Ormantepe, Reserve Kandilli, Nakkaştepe, Bahçelievler, Ortayaka, Novu Kâğıthane, Basınekspres, Inİstanbul, Reserve Bebeköy, Sancaktepe, APA, Flats Kâğıthane, Ataköy, 163 Flats Levent ise bu projelerin bazıları.

Nef Foldcity reklam filmi