Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Kandilli’de yeni bloklar satışta

İstanbul, Anadolu Yakası, Üsküdar’da Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli projesinde yeni konut blokları satışa sunuldu.

70 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselen Nef Kandilli projesi bina tamamlama sigortasına sahip bir proje olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Nef Reserve Kandilli projesinde alıcıların dikkatini cezbeden bir başka özellik de yüzde 30 indirim fırsatının sunulması oluyor.

Nef Kandilli projesinde satışa sunulan yeni konut bloğunda peşin ödemelerde yüzde 30 indirim fırsatı sunulurken vadeli daire satın alınması durumunda ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Nef Kandilli projesinde toplam 406 adet daire yer alırken bu dairelerin dağılımı ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Bu dairelerin alanları ise 157 metrekare ile 423 metrekare arasında değişmektedir.

Aralık 2020 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Nef Kandilli projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 900 bin TL’den başlıyor.

İstanbul, Kandilli’de yer alan Nef Reserve Kandilli projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 9 633