Kategoriler
Emlak Haberleri

Nef Nakkaştepe’de çalışmalar başladı

Nef tarafından İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Nakkaştepe’de hayata geçirilecek olan Nef Nakkaştepe projesinde çalışmalara başlandı.

Kuzguncuk Mahallesi, Rasimağa Sokak’ta yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Nef Nakkaştepe projesi 3 katlı 4 bloktan meydana geliyor.

İstanbul Anadolu Yakası Nakkaştepe’de hayata geçirilecek olan Nef Nakkaştepe Evleri projesinde yer alan dairelerin tipleri ve daire büyüklükleri henüz açıklanmadı.

2020 yılı sonlarına doğru teslim edilmesi düşünülen Nef Nakkaştepe projesinde satılık daire fiyatları, projenin teslim tarihi, arsa büyüklüğü, ödeme seçenekleri, projenin teslim tarihi hakkında bilgiler henüz belli değil.

Nef Nakkaştepe projesinde yürüyüş alanları, yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, güvenlik, spor alanları, sauna gibi alanların yer alması bekleniyor.

Nef tarafından hayata geçirilecek olan Nef Gölköy, Nef Kandilli, Nef Bayramoğlu, Nef 62 Basın Ekspres, Nef 05 Basın Ekspres, Nef Nakkaştepe ve Nef Çekmeköy projelerinin 2018 yılında lansmanının yapılması beklenmektedir.

Tel: 444 9 633