Kategoriler
Proje Haberleri

Nef New York Saint Marks Place yüzde 10 peşinatla

Nef  firmasının yurt dışında hayata geçirdiği projelerden biri olan Nef New York Saint Marks Place projesinde satışlar devam ediyor. Konut projesinde yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahini olmak mümkün olmaktadır. Ayrıca kalanı teslimde ödeme imkanı da mevcuttur. Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yatırımlarına devam eden Nef, New York’ta hayata geçirdiği projesinde çalışmalarını  sürdürüyor. Proje ne zaman teslim edilecek? Konut fiyatları ne kadar? Ödeme seçenekleri neler? Proje ile ilgili tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

210 milyon dolarlık yatırım

ABD, Avrupa’nın başkentleri ve Kazakistan gibi bir çok ülkelerde projeler hayata geçiren Nef, yeni projesini 21 Ocak’ta satışa sundu. 12 kattan meydana gelen projede  toplam 100 adet rezidans daire yer alıyor. Konut projesinin 2021 yılı son çeyreğinde tamamlanarak  teslim edilmesi planlanmaktadır.

210 milyon dolar yatırım değerine sahip projede yüzde 10 peşinat ödeyerek konut sahibi olabiliyorsunuz. Gayrimenkul sektörünün öncülerinden olan Nef, şimdiye kadar Avrupa’nın başkentleri, Kazakistan ve ABD’ye projeler hayata geçiriyor.  New York konut projesi 21 Ocak 2021 tarihinde satışa sunulmuştu.

Nef New York Saint Marks Place fiyatları ne kadar?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesi 12 katlı tek konut bloğundan oluşmaktadır. 2021 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan proje 210 milyon dolarlık yatırım değerine sahiptir. Projede satılık daire fiyatları ise 550 bin Dolardan başlamaktadır.

Yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olunan projede kanan tutarı ise teslimde ödeme fırsatı sunuluyor. Proje New York şehrinin en önemli yerlerinde biri olan Brooklny Boerum Hill’de hayata geçiriliyor. Konut projesi İkonik Brownstone evlerine yakın bir konumda yer alan arazi alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Farklı dairelerin olduğu projede stüdyodan 5 odalı daire kadar farklı tip konut seçeneğine yer veriliyor.

Nef New York Saint Marks Place projesi Atlantic Avenue ve Barclays Center istasyonlarına yürüyerek 3 dakika mesafededir. Ayrıca proje Manhattan’a ise metro ile 10 dakika mesafede yer almaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitesi üzerinde formu doldurabilirsiniz. Ayrıca 444 9 633 numaralı telefonu arayarak da proje hakkında bilgi alabilirsiniz.