Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları çok yakında satışta

Net tarafından hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları çok yakında satışa çıkıyor. İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Kandilli Semtinde hayata geçirilen projenin bir yeni etabı olan Koru etabı yakında firma tarafından satışa sunulacak.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışa çıkıyor

Emre Arolat imzası ile hayata geçirilen modern mimarisi ve Foldhome Reserve imkanı ile dikkat çekiyor. Kandilli konut projesindeki Nef Reserve Kandilli Koru Blokları çok yakında satışa çıkıyor.

Lansman öncesi avantajlardan faydalanabilmek için projenin web sitesi üzerinden formu doldurmak gerekiyor.

Üsküdar konut projesi 155 bin 257 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde hayata geçiriliyor. Nef Reserve Kandilli projesinde toplam 407 adet daire mevcuttur.

Nef Reserve Kandilli projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Dairelerin alanları ise 157 metrekare ile 423 metrekare arasında değişiyor. Projenin  39 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrılmıştır.

Nef Reserve Kandilli projesi içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca bunların dışında çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik gibi alanlar da mevcuttur.

Proje nerede yer alıyor?

Proje satış ofisi Fatin Hoca Sokak, No: 27 Nen Kandilli Köşkü, Kandilli Üsküdar / İstanbul adresindedir.  Konut projesi Şehit Mustafa Cambaz İlkokulu’na 300 metre mesafede yer alıyor. Kandilli konut projesi ayrıca Küçüksu Aile Sağlık Merkezi’ne 170 metre, Eston Kandilli Evleri’ne ise 50 metre mesafededir. Ayrıca proje Hoca Mahmut Bayram Camii’ne 90 metre, İSKİ Küçüksu Ön Artıma Tesisi’ne ise 25 metre mesafede bulunuyor.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0212 386 90 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.