Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Kandilli Koru satışa çıktı

Kandilli konut projesi Nef firması imzasını ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Kandilli’de yer almaktadır. Nef Reserve Kandilli Koru etabı Nef Reserve Kandilli projesinin bir etabı olarak hayata geçirilmektedir.

Proje özellikleri neler?

Konut projesinin ilk etabının satışları tamamlanmıştır. Şimdi ise konut projesinin bir başka etabı olan Koru etabı satışa sunulmuştur. Kandilli konut projesi 38 bin 713 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 39 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip projede toplam 407 adet konut yer almaktadır. 155 bin 257 metrekare proje alanına sahip kandilli konut projesinde dört farklı tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Üsküdar konut projesinde yer alan konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinden meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise 157 metrekare ile 423 metrekare arasında değişmektedir.

Nef Reserve Kandilli Koru fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin fiyatları 2 milyon 995 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut kredisine uygun olan projede 120 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olmaktadır.

Emre Arolat tarafından tasarlanan konut projesi köprü bağlantılarına 15 dakika mesafede yer almaktadır. Kandilli Konut projesi Maslak, Rumeli Hisarı, Kandilli İskelesi, Çubuklu İskelesi gibi yerlere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje Fatin Hoca Sokak, No: 27 Nef Kandilli Köşkü Kandilli Üsküdar / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha fazla bilgi almak için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz…

Nef Reserve Kandilli Koru reklam filmi 

Diğer proje haberleri için tıklayınız…