Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Kandilli modern yaşam tarzı sunuyor

Nef Reserve Kandilli İstanbul Boğazı’nda eşsiz lokasyonda modern bir yaşam sunmaktadır. Nef, 2010 yılından beri tasarladığı projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında yer alan almaktadır. Üstelik Nef, İstanbul’un en özel noktalarından biri olan Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle Boğaz’ın benzersiz konumunda ayrıcalıklı bir hayat sunmaktadır.

Nef Reserve Kandilli, geleneksel mimarinin modern perspektif ile buluştuğu bir projedir. Bu proje semtin dokusuyla uyumlu, hayatı kolaylaştıran, ferah bir hayat, yenilikçi çözümlerle yeni sahiplerini beklemektedir. Nef Reserve Kandilli’nin mimari yapısı, sahili, iskelesi, sokaklarındaki ulu çınarları ve konaklarıyla İstanbul kültürünü yaşayan semtle eşsiz bir şekilde buluşturmaktadır. Ayrıca nezih lokasyonundan dolayı aidiyet hissi sağlamaktadır. Nef Reserve Kandilli projesi 70 dönümlük geniş bir alan üzerinde yer almaktadır. Ayrıca 29 blok ve 406 adet daireden oluşmaktadır.

Projenin iç ve dış tasarımı

Nef Reserve Kandilli projesi deniz manzarasına karşı konumlanmıştır. Üstelik bu proje lüks konut tasarımlarıyla daima diğerlerine fark atan Emre Arolat imzası taşımaktadır. Proje, büyük ölçekte İstanbul’a, daha dar bir çerçevede ise Boğaziçi’ne eklemlenmektedir. Boğaz’ın su kenarı yapılarının ayrıştırıcı özellikleri projenin de ana faktörü olarak öne çıkmaktadır. Geniş görüş perspektifine sahip katlar, cephe tasarımının altyapısını oluşturan çatı ilgi çekmektedir. Bunlarla birlikte topografyaya uygun dış tasarımı ve keyifli yaşam alanları dış mimarinin dikkat çeken özellikleri arasında bulunmaktadır. Söz konusu projede, geleneksel mimari simgeler çağdaş çözümler ile yeniden yorumlanmaktadır. Ayrıca renk ve doku seçimleriyle doğayla iç içe bir görünüme sahiptir. Alanlar arasında bütünlük sağlayan geçişler ile 2,5 artı 1’den 5 artı 1’e kadar değişen farklı daire seçenekleri bulunmaktadır. 406 dairenin; 42 tanesi 2,5 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca 29 tanesi 3 artı 1, 160 tanesi 3,5 artı 1, 131 tanesi 4 artı 1 ve 44 tanesi 5 artı 1’den oluşmaktadır.

Proje, iç mimaride Mustafa Toner’in imzasını taşımaktadır. Bütün odalardaki cam sistemlerinde kurgulanan tavandan yere kadar uzanan paneller bulunmaktadır. Üstelik evin genelinde ışığı içeri alabilmek ve ferah yaşam alanı sunmak için tasarlanmıştır. Bu tasarım balkon ve bahçe katlı konutlarda muazzam bir ferahlık hissi sağlamaktadır. Projenin peyzaj tasarımında ise yine dünyanın en iyi peyzaj tasarımcılarından Salm Landscape imzası bulunmaktadır.

39 bin metrekare açık alanlı

Projenin öne çıkan dış ve iç tasarıma ilaveten; bir Nef inovasyonu patentli Foldhome sistemine dahil çok özel alanlara sahip olmaktadır. Ayrıca proje, konut sahipleri ortak kullanımı için istedikleri zaman davet verebilecekleri, etkinlik düzenleyebilecekleri bir yalıya, misafirlerini ağırlayabilecekleri bir köşke ve karşıya geçmek için kullanabilecekleri tekneye sahip olabilmektedir. Luxury Living serileri için özel tasarlanan Foldhome alanları, bu projede Kandilli konumu sahiplerine Foldhome deneyimini benzersiz kılmaktadır. Bunun yanı sıra Nef Reserve Kandilli, sahip oldukları ayrıcalık ve hizmetlerle yalnızca bir konut olmanın ötesinde bir yaşam tarzı sunmaktadır.

Kapalı alanlarda; kapalı yüzme havuzu, özel stüdyo, fitness, lounge alanı, squash, sinema salonu ve playstation odası bulunmaktadır. Ayrıca müzik odası, misafir odası, davet odası, mini futbol sahası, mini basketbol sahası bulunmaktadır. İstanbul’un içinde benzersiz ferahlıktaki 39 bin metrekarelik açık hava peyzaj alanlarında; açık ve kapalı yüzme havuzu, bahçe şömineleri, site içi restoran, dinlenme bahçesi, zen bahçeleri bulunmaktadır. Ayrıca yoga ve pilates stüdyosu, mini golf alanları, çocuklara özel kaykay alanı, aktivite alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra ağaç ev, oyun parkuru, çocuk sanat duvarı, çocuk kulübü-oyun alanı bulunmaktadır.

Nef Reserve Kandilli projesi, her gün İstanbul’un benzersiz güzelliğine uyanmak ve geçmişten gelen tarihi dokusu ile harmanlanan atmosferini yaşamak isteyenler için satışa sunulmuştur.
Diğer emlak haberleri için tıklayınız…