Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef Reserve Kandilli’de yüzde 30 indirim

Nef tarafından İstanbul, Kandilli’de hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli projesinde yaşamak için artık bir sebebiniz var.

Nef Reserve Kandilli projesinde yer alan yeni bloklar satışa çıkıyor. Bina Tamamlama Sigortası’na sahip bir proje olan Nef Reserve Kandilli, artık indirim ve sıfır faiz fırsatları ile satışa sunuluyor.

Nef Reserve Kandilli projesinde şimdi peşin ödeme yapılması durumunda yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Projede indirim fırsatının dışında ayrıca 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı da sunuluyor.

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde dairelerden meydana gelen Nef Reserve Kandilli projesindeki dairelerin alanları ise 157 metrekare ile 423 metrekare arasında değişmektedir. 70 bin metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilen projenin 2020 yılı Haziran ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir.

İstanbul, Üsküdar, Kandilli’de yer alan Nef Reserve Kandilli projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu,çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru bulunuyor.

Tel: 444 9 633