Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Reserve Yalıkavak’tan anne-babalara müjde

Nef, yaz tatilini Bodrum’da geçirecek olan anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile bir anlaşma gerçekleştirdi. Çocuk sahibi ünlülerin de tercihi olan Le Petit 100, Nef Reserve Yalıkavak’ta hizmet vermeye başladı.

Le Petit 100, hazırlıklarını tamamladı. Okul ve çocuk kulüpleri alanında hizmet veren Le Petit 100, Bodrum’daki şubesi olan Nef Reserve Yalıkavak’ta dün itibarıyla faaliyete geçti.

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, projede ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi. Çelik, bu iş birliği ile yaz tatilini Bodrum’da geçirecek olan anne-babaların hayatının kolaylaşacağını kaydetti.

2 bin metrekarelik özel kumsal

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak’ta hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak projesi, toplam 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 389 daire, ofis ve mağazalar mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 88 metrekare ila 420 metrekare arasında değişiyor.

Konut fiyatlarının 2 milyon 568 bin TL’den başladığı projede, kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

Projede birçok sosyal donatı alanı bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik, iskele ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Deniz ve havuz manzaralı olan projenin 2 bin metrekarelik bir de özel kumsalı bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan projede ısı pay ölçer de var. Merkezi klimanın da yer aldığı projede balkon da bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Proje nerede yükseliyor?

Nef Reserve Yalıkavak projesi, Yalıkavak mevkii Bodrum/Muğla adresinde inşa ediliyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 9 633 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.