Kategoriler
Emlak Haberleri

Nefliler diğer projelerin donatılarından faydalanabilecek

Nef‘in bir projesinden konut satın alanlar, kurumun diğer projelerindeki sosyal donatılarını kullanabilecek. Markanın patentini aldığı Foldhome sistemiyle site sakini, projedeki sosyal donatılarını rezerve edebiliyordu. Projedeki konut sahibi, projedeki herhangi bir alanı rezerve ederek o alanı kendisine ayırabiliyordu.

Bu yıl yaşama geçirilecek Foldcity kartıyla beraber, konut sahibi, yalnızca yaşadığı sitedeki donatıları değil; markanın İstanbul’da yer alan diğer konut projelerindeki sosyal donatıları da kullanabilecek. İstanbul’da gayrimenkul firmasına ait 25 adet konut projesinde toplam 331 adet sosyal donatı bulunuyor.

Sosyal donatılar; misafir evleri, ofisler, sinemalar, çocuk kulüpleri, müzik stüdyoları, spor alanları gibi mekânlardan oluşuyor. Kullanıcılar kullandığı süre için ücret ödüyor.

Nef‘in konut projeleri neler?

Timur Holding’in bünyesinde bulunan Nef, “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2019” listesinde konut geliştirici markası olarak yer aldı. “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” ödüllerinin “inşaat/ konut” kategorisinde en beğenilen konut markası olarak, üç kere üst üste ödüle layık görüldü.

Marketing Türkiye’nin halk oylamasında  “İtibarını En Çok Artıran Marka” olarak seçildi. “#BirizBirlikteyiz” kampanyasını gerçekleştiren marka, Reklamcılık Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı Kristal Elma Ödülleri’nde “Medya Kullanımı – Sponsorluk Uygulaması” ve “En İyi Entegre Medya Kullanımı” ödüllerini aldı.

 The Burj CEO Awards tarafından “Most Innovative Company (En Yenilikçi Şirket)” unvanını aldı. Marka, Türkiye’de bir ilki geliştirdi. Nef Seyrantepe 39 projesinin lansmanında projedeki konut satışları 3 saat içinde tamamlandı.

Markanın İstanbul’daki projeleri Avrupa Yakası’nın iş merkezlerine yakın konumlarında yoğunlaşıyor. Çamlıtepe, Ormantepe, Reserve Kandilli, Nakkaştepe, Bahçelievler, Ortayaka, Novu Kâğıthane, Basınekspres, Inİstanbul, Reserve Bebeköy, Sancaktepe, APA, Flats Kâğıthane, Ataköy, 163 Flats Levent bu projelerin bazıları.

Markanın yurt dışında da projeleri bulunuyor. Nef Global adıyla dünyaya açılan firmanın Birleşik Krallık’ta üç tane, ABD’de iki tane, Kazakistan’da bir tane olmak üzere toplam beş adet projesi bulunuyor.