Kategoriler
Proje Haberleri

Nef Sapanca yakında satışa çıkıyor

600 milyon TL’lik bir yatırım değerine sahip olan konut projesi yakında satışa sunuluyor. Konut projesi Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Kırkpınar’da yer almaktadır. Nef Sapanca konut projesinde daire tipleri neler, villa büyüklükleri ne kadar? Sapanca villa projesinde fiyatlar ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Sapanca villa projesinde villalar, rezidans daireler yer almaktadır. Ayrıca villa ve rezidansların dışında konut projesinde bir de otel yer almaktadır. Sakarya konut projesinde 99 adet villa, 878 adet rezidans daire ve otel bulunmaktadır.

Nef Sapanca projesinde lansman öncesi ön satış avantajları bulunmaktadır. Konut projesinde ön satış avantajlarından yaralanmak için web sitesi üzerinden form doldurabilmektedir. Sapanca projesinde yer alan villa ve rezidanslar ile ilgili daire büyüklükleri ve tipleri henüz belli değildir. Ayrıca villa ve rezidans fiyatları ve ödeme seçenekleri de belli değildir.

Sapanca konut projesi ev böyle bir şey sloganı ile tanıtımı yapılmıştır. Sakarya projesi ile ilgili detaylar belli olduğunda tüm detaylar web sitemizde yer alacaktır.

Nef Sapanca reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Nef Sapanca yakında satışa çıkıyor” için 2 yanıt

Zeynep Hanım,

Nef Sapanca projesi hakkında daha detaylı bilgi için 444 9 633 veya 0850 969 70 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.