Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef teslim zamanlarını açıkladı

Nef, Bodrum’daki Yalıkavak projesini bu yaz içinde, aynı ilçedeki Reserve Gölköy projesini ise 2021 yılının yaz ayında teslim etmeye başlayacaklarını açıkladı.

İstanbul’a konumlandırılan Çekmeköy projesinin üçüncü etabı olan Koruköy projesinin satışları ise eylül ayında yapılacak. Sahile 460 metrelik mesafede yer alan Reserve Yalıkavak projesi, özel kumsala sahip. Çekmeköy projesinin satışlarının tamamı yapıldı.

Reserve Yalıkavak ve Reserve Gölköy projeleri, az katlı veya villa konseptli yapılarla inşa ediliyor.

Nef Yapı’dan iki yeni proje

Dünya gazetesinden Leyla İlhan’ın haberine göre biri Beykoz’da diğeri ise Bodrum’da olmak üzre iki yeni proje için çalışmalara başladı. Bodrum’daki yeni proje, denize sıfır bir araziye yapılacak.

Dünya gazetesine açıklamalarda bulunan Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki yeni projenin Hebil bölgesinde yer alacağını kaydetti.

Konut satışları arttı

Pandemi sürecinden sonra kamunun başlattığı faiz indirimi, markalı konut projelerine de yansıdı. Kampanyaya Nef Yapı’nın Reserve Yalıkavak, Bahçelievler ve Sancaktepe projeleri de dâhil olurken şirket, haziranın ilk 24 gününde 267 adet konut sattı.

Firmanın 1 Ocak ile 24 Haziran arasındaki cirosu 326 milyon lirayı geçti.

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, hareketliliğin devam gelmesi hâlinde pandemiye karşı tedbirlerin uygulandığı nisan ve mayıs aylarındaki hareketsizliğin telafi edilebileceğini ve yılın sonunda geçen yılın en az yüzde 5 fazlasında konut satılabileceğini kaydetti.

Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, “Özellikle 750 bin TL’lik krediyle alınabilen gayrimenkuller tabii bu dönemde daha hızlı satılıyor. Ancak bu durum genel piyasayı çok canlandırdı. Bu şekilde giderse ülkemizde nisan ve mayıs ayı konut satışlarındaki erime telafi edilip, yıl sonunda geçen yılın en az yüzde 5 üstünde bir konut satışına ulaşılabilir. Nef olarak haziranın ilk 24 gününde 267 adet satış yaptık. 1 Ocak-24 Haziran arası dönemdeki ciromuz da 326 milyon TL’yi aştı.” ifadelerini kullandı.