Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Antalya satışa sunuldu

Konut projesi İsmail İltemir Group firması tarafından Antalya ili, Kepez ilçesi, Çankaya mahallesinde hayata geçirilmektedir. Nefes Antalya projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede kalan son dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Nefes Antalya fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Kepez Çankaya Mahallesi üzerindeki alan üzerine inşa edilmektedir. Antalya qkonut projesi 1. Kalite malzemeler kullanılarak, yönetmeliklere uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kontrolü sağlanmaktadır. Ayrıca proje kapsamındaki daire içleri yangın ve hırsız alarmı, vestiyer, ebeveyn banyosu, kiler, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra dairelerde giyinme odası, panjur, yüz tanıma ve parmak izi gibi olanaklar da mevcuttur. Daireler ayrıca yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmakta olup eşsiz bir manzaraya sahiptir.

Site içerisinde açık ve kapalı çocuk oyun alanı, açık ve kapalı havuz, sauna gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Bunların dışında jeneratör, kapıcı, güvenlik, kapalı otopark gibi donanımlar da yer almaktadır. Konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 203 metrekare olarak planlanmıştır.

Nefes Antalya fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 3 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Nefes Antalya projesinde daireler krediye uygun olup, fiyatlarla lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Masa Dağı’ndaki seyir terası yanında, en ön bantta konumlandırılmıştır. Aynı zamanda lokasyon olarak da pek çok noktaya yakın mesafededir.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0555 802 43 86 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version