Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Bulvar Güzelbahçe’de yükseliyor

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Yunusoğlu İnşaat şirketi tarafından hayata geçirilen Nefes Bulvar konut projesi, toplam 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

8’i dubleks olmak üzere toplam 32 daireden ve 9 villadan meydana gelen konut projesinde, tüm daireler 4+1 tipte tasarlandı. Villalarda ise 5+1 konutlar var. Birim büyüklüklerinin 185 metrekare ila 240 metrekare arasında olduğu konut projesinin Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Mahalle konseptinde hayata geçirilen proje, alçak katlı yapısıyla da ilgi görüyor.

Nefes Bulvar konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 4+1’ler 2 milyon 580 bin TL’den, 5+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 30 peşinat verip banka kredisi kullanabilmek mümkün. Satılık 5 adet dairenin kaldığı konut projesinden ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olunabiliyor.

Nefes Bulvar konut projesi sosyal donatıları

Konut projesindeki villaların kendilerine ait yüzme havuzları bulunuyor. Projede ayrıca kapalı otopark da yer alıyor. Jeneratörlü ve asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Yerden ısıtma sistemiyle ısıtılan projede ebeveyn banyosu da mevcut. Teraslı ve balkonlu konut projesinde, akıllı ev sistemleri de bulunuyor. Proje, özel peyzaj düzenlemeleriyle de dikkat çekiyor.

Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Ulaşım olanaklarına oldukça yakın noktada bulunan konut projesi; Urla’ya 5 dakika, Çeşme’ye 20 dakika, Seferihisar’a 10 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 20 dakika, Konak’a ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje, denize de oldukça yakın bir konumda inşa ediliyor.

Nefes Bulvar konut projesi, Mithatpaşa Cad. No: 733, Yelki-Güzelbahçe-Narlıdere/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0232 238 5 444 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.