Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Çengelköy lansmana özel satışlar başladı

Nefes Çengelköy projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Üsküdar’da bulunan proje Rasyonel Mimari ve Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. 3.320 metrekare alan üzerine inşa edilen bu konutlar toplam 3 blok 60 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede, 3.320 metrekare alan üzerine inşa edilen bu konutlar toplam 3 blok 60 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. 23 adet 2 artı 1, 29 adet 3 artı 1 ve 8 adet 4 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 124 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 93 metrekare olmaktadır. Bazı daireler hem bahçe kullanımına sahip hem de deniz manzaralıdır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Ayrıca toplam otopark sayısı 100 adet olmaktadır. Bunun yanı sıra oyun parkı, spor tesisi ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Üstelik yürüyüş parkurları da yer almaktadır. Dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ankastre mutfak, set üstü ocak, beyaz eşya, duşakabin ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra zemine parke uygulaması yapılmaktadır. 

Nefes Çengelköy konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar boğaz ve şehir manzaralıdır. Muhitte market, semt pazarı ve park gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Ulaşım konusunda boğaz köprülerine ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarından minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Nefes Çengelköy fiyatları ne kadardır?

Nefes Çengelköy projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve manzarasına göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 124 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca lansmana özel vadeli yüzde 25 taksit imkanı bulunmaktadır. Peşin alımlarda ise yüzde 5 indirim karşılığında banka teminatı verilmektedir. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 465 23 22 veya 0 (532) 352 45 90 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…