Kategoriler
Proje Haberleri

Nefes Çengelköy yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta

Nefes Çengelköy projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Üsküdar’da bulunan proje Rasyonel Mimari ve Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. 3 bin 320 metrekare alan üzerine inşa edilen bu konutlar 3 blokta toplam 60 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.320 metrekare alan üzerine inşa edilen bu konutlar toplam 3 blok 60 daireden oluşmaktadır. Ayrıca 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan dairelerin büyüklükleri brüt 106 metrekare ile 171 metrekare arasında değişmektedir. Bazı daireler hem bahçe kullanımına sahip hem de boğaz manzaralıdır. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, panjur, görüntülü diafon, hırsız alarmı gibi donanımlara sahiptir.

Konut projesi sosyal olanaklar açısından da oldukça zengindir. Site içerisinde spor tesisi, kapalı havuz, açık havuz, fitness, Türk hamamı, basketbol sahası gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda projede sauna, çocuk oyun alanı, güvenlik sistemi, kapalı otopark, depo alanları gibi hizmetlere de yer verilmiştir. Proje kapsamında bahçe teraslı, deniz manzaralı, dubleks teras seçenekleri bulunmaktadır.

Nefes Çengelköy nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar boğaz ve şehir manzaralıdır. Muhitte market, semt pazarı ve park gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane bulunmaktadır. Ulaşım konusunda boğaz köprülerine ve caddeye yakın konumdadır. Toplu taşıma araçlarından minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda başlanacak olan Millet Bahçesi, Çocuk Köy projesine yürüme mesafesindedir.

Nefes Çengelköy fiyatları ne kadardır?

Rasyonel İnşaat Nefes Çengelköy projesinde fiyatlar daire tipine göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar katlarına ve manzarasına göre değişiklik göstermektedir. Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 106 metrekare ile 119 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 900 bin TL,

Büyüklükleri 131 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen 3+1 tip daireler 3 milyon 200 bin TL,

171 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 4 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda lansman vadeli fiyatında yüzde 25 taksitle ara ödeme alternatifi de sunulmaktadır. Peşin ödeme yapılması durumunda ise yüzde 5 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 196 20 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…