Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nef’ten Bodrum’a yeni proje

Son zamanlarda inşaat firmalarının yoğun ilgi gösterdiği Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Bölgede iki projeyi hayata geçirecek olan Nef’te bir üçüncü proje için kolları sıvadı.

Turizmin en önemli bölgelerinden biri olan Bodrum’da yer alan bir çok koyda projeler hızla gerçekleştirilirken Nef Bodrum’daki üçüncü projesini gerçekleştirmek için bir arazi satın aldı.

Yaklaşık 160 bin metrekare yüzölçümüne sahip olan arazi Bodrum, Turgutreis’te yer alıyor. Hasılat paylaşımlı olarak anlaşma sağlanarak satın alınan arazide gerçekleştirilecek olan projeye 2019 yılında başlanması planlanmaktadır.

Nef Reserve bakış açısı ile Bodrum’da hayata geçirilen Nef Yalıkavak ve Nef Gölköy projelerini devam ettiren Nef, üçüncü proje için hazırlıklarına başladı. 160 dönümlük bir alanda gerçekleştirilecek olan Nef Turgutreis projesi yine lüks bir proje olarak hayata geçirilecek.

116 bin metrekare yüzölçümüne sahip bir yarımadada hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 398 adet villa ve rezidanstan meydana geliyor. Projede yer alan rezidansların tümü deniz manzarasına sahip. Nef Yalıkavak projesi 460 metre uzunluğunda bir sahil şeridine, 2 bin metrekarelik bir kumsala sahip.

Yaklaşık yüzde 60’ı satılan Nef Yalıkavak projesi içerisinde resort otel zincirlerinden biri olan Banyan Tree yer alacak. Banyan Projede 2+1 ile 5+1 arasında değişen farklı tiplerdeki 90 ile 440 metrekare arasında değişen rezidanslar yer alıyor. Projede metrekare birim fiyatları ise 4 bin eurodan başlıyor.

Nef Gölköy projesi ise denize sıfır olup yaklaşık 50 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 38 adet villa yer alıyor. Hiçbir ağacın kesilmediği Nef Gölköy projesinde 136 çam ağacının tamamını korundu. 9 kez değişikliğe uğrayan Nef Gölköy projesi için firma tam 1.5 yıl uğraşmış. Toplam 17 bin metrekare inşaat alanı sahip projesinde yer alan 38 villadan 13 tanesi de satılmış durumda. Nef Gölköy projesinde ortalama metrekare birim fiyatları 6 bin euro olarak belirlendi. Projede yer alan villaların satış fiyatı ise 2 milyon Euro’dan başlıyor 8 milyon Euro’ya kadar yükseliyor.