Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nef’ten oturunca ödersiniz kampanyası

Nef hayata geçirdiği toplam 4 projede ödeme planında yeni bir kampanya başlattı. Yurt içi ve yırt dışında geliştirdiği projelerle ve çok hızlı satış yapması konusunda dikkatleri üzerine çeken Nef inşası devam eden dört yeni projesinde yeni bir ödeme seçeneği başlattı.

Oturunca ödeyerek daire sahibi olun sloganı ile başlatılan bu kampanyaya Nef Çekmeköy projesi, Nef Ortayaka projesi, Nef Bahçelievler projesi ve Nef Basın Ekspres projesi dahil edildi.

Nef oturunca ödersiniz kampanyası firma tarafından inşa edilen Nef Çekmeköy, Nef Ortayaka, Nef Bahçelievler ve Nef Basın Ekspres projelerinde yapılan satın almalarda geçerli olacak.

Nef kampanasında ödeme planı nasıl?

Bu dört projenin dahil edildiği Nef oturunca ödersiniz kampanyası kapsamında bu dört projeden birinden daire satın alınması durumunda yüzde 10 peşinat ödedikten sonra kalan miktarı ise konutunuzu teslim aldıktan sonra ödemeye başlayabiliyorsunuz. Projelerin teslim tarihi ise 2020 yılı olarak belirlendi.

Tüm bu projelere satın alacağınız dairenin zamanında ve eksiksiz teslim edilmesi için maksimum güvence altına alan Garantili Proje Hesabı güvencesi ile sahip olma imkanı da yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Çekmeköy’de Nişantepe Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 65 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiyor.

Nef Ortayaka projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Gaziosmanpaşa İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor.

Nef Bahçelievler projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 61 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Nef Basın Ekspres projesi İstanbul, Avrupa Yakası, Bağcılar, Güneşli’de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tipte daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 62 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Tel: 444 9 633