Kategoriler
Proje Haberleri

Nek Tower projesinde yüzde 15 indirim

Narçın İnşaat Ankara İli, Mamak İlçesi, Diriliş Mahallesi’nde hayata geçirilen Nek Tower Ankara projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Teslimlerin başladığı proje lansman dönemine özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

Mamak, Diriliş Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen konut projesinde tek blokta toplam 94 adet daire ve 7 adet ticari ünite yer alıyor. Projedeki dairelerin tamamı 1+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projedeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 65 metrekare ile 85 metrekare olarak tasarlandı.

Projenin zemin katında yer alan daireler ise 230 metrekare zemin kat ve 100 metrekare depo olmak üzere toplam 330 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede turnikeli geçiş sistemi, akıllı ev sistemi, kamera ve fiziki güvenlik, otomatik yangın söndürme sistemi, kapalı otopark, jeneratör, ısı ve ses yalıtımı gibi alan ve özellikler yer alıyor.

Nek Tower fiyatlar ne kadar?

Nek Tower Mamak projesinde yer alan brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 289 bin TL’den başlıyor. Projede lansman dönemine özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Nek Tower nerede yer alıyor?

Proje Esenboğa Havalimanı’na 20 dakika, Kızılay’a 8 dakika, Sıhhiye’ye ise 8 dakika mesafede yer alıyor. Proje Diriliş Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, Mamak / Ankara adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 277 5 777

Diğer proje haberleri için tıklayınız…