Kategoriler
Proje Haberleri

Nene Hatun Konakları 3 satışları devam ediyor

Nene Hatun Konakları 3 konut projesi Çanakkale İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Barbaros konut projesi Karakaya Group İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar normal ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projede daire tipleri, büyüklüğü, ödeme planı, teslim tarihi, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi, Çanakkale’nin Merkez İlçesi, Barbaros Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 5+2 dubleks dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Nene Hatun Konakları 3 projesi 2 konut bloğundan oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri fiber internet, Hilton banyo, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca dairelerde vestiyer, kiler, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi olanaklar da mevcuttur.

Projedeki daireler ısı ve ses yalıtımına sahiptir. Bunun dışında proje kapsamında asansör ve kamera sistemi de bulunmaktadır. Ayrıca daireler yerden ısıtma sistemiyle ısıtılmaktadır. Projede 2+1 tip daireler brüt 130 metrekare, 3+1 tip daireler ise 160 metrekare olarak planlanmıştır. 3+2 dubleks daireler brüt 235 metrekareyken, 5+2 dubleks daireler ise 250 metrekare büyüklüğündedir.

Nene Hatun Konakları 3 konumu ve fiyatları hakkında

Nene Hatun Konakları 3 konut projesi, Çanakkale’nin merkezinde Barbaros Havaalanı Mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje ulaşım noktalarına, hastane, okul, üniversite, market gibi merkezlere de yakın mesafededir.

Bu konut projesinde satılık daire fiyatları, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca satılık daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden brüt 160 metrekare 3 artı 1 dairelerin fiyatları 3 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda projeden fiyatları kaçırmadan kazanç elde etmeniz mümkündür.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 061 36 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…