Kategoriler
Proje Haberleri

Neo Panorama Villaları fiyat

Karadeniz bölgesinde Neo Panorama Villaları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Zonguldak şehrine bağlı bulunan Ereğli ilçesinde inşa ediliyor. Proje BST İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Proje kapsamında konut tipi olarak villalar alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutlar üçer katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Neo Panorama Villaları projesi bünyesinde 49 adet konuta yer verecek şekilde tasarlanmış durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan Neo Panorama Villaları Ereğli ilçesinde bulunuyor. Zonguldak ilinin en çok tercih edilen ilçelerinden olan Ereğli’de bulunması sebebi ile ilgi gören proje Kestaneci Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde planlandı. Neo Panorama Villaları projesinde yer alan dairelerin tümü 3+1 konut tipinde hayata geçiriyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 daireler 330 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Proje kapsamında her villanın kendine ait iki araçlık otoparkı mevcut.

Projede bulunan konutlar deniz ve orman manzarasına sahip olacak şekilde inşa ediliyor. Modern görüntüsü ile farkını ortaya çıkaran proje alıcılarına ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Villaların çatılarında teraslar mevcut.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların metrekare fiyatları bin 667 TL olarak belirlendi. Neo Panorama Villaları projesinde yer alan 3+1 konut tipindeki daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıları için satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların çalışmalarının önümüzdeki yıl, yani 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen villaların çalışmaları tamamlandıktan sonra da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

İletişim: 0 372 316 15 37