Kategoriler
Proje Haberleri

Nergis Bahçe banka kredisine uygun

Adana’nın Çukurova ilçesinde, Sistem İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Nergis Bahçe inşaat projesi, toplam 120 adet daireden meydana geliyor.

Nergis Bahçe projesi, toplam 15 katlı iki adet inşaat bloğundan oluşuyor. Proje, Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde yükseliyor. Projede her katta toplam 4 daire mevcut durumda.

Nergis Bahçe projesi konut tipleri

Nergis Bahçe projesinde tek tipte daireler bulunuyor. Projedeki tüm konutlar 2+1 tipte olma özelliğine sahip durumda.

Nergis Bahçe projesi konut büyüklükleri

Nergis Bahçe projesinde tüm konutlar standart büyüklüğe sahip. Projedeki tüm konutlar 150 metrekare olma özelliği taşıyor.

Nergis Bahçe projesi konut fiyatları

Şu an yaklaşık yüzde 84’ü satılmış olan Nergis Bahçe projesindeki konutlar, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Nergis Bahçe projesi ödeme planı

Nergis Bahçe projesinde yer alan bütün daireler, banka kredisine uygun olma özelliği taşıyor. Alıcılar, krediyle daire sahibi olabiliyor.

Nergis Bahçe projesi teslim tarihi

Henüz inşaatı tamamlanmamış durumda olan Nergis Bahçe projesinin Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği tahmin ediliyor.

Nergis Bahçe projesi site özellikleri

Nergis Bahçe projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kreş, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Ankastre beyaz eşyayla donatılmış asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Ayrıca ısı pay ölçer de var.

Nergis Bahçe projesi nerede yükseliyor?

Adana’nın gelişen bölgelerinden Dr. Sadık Ahmet Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Nergis Bahçe projesi, Yüzüncü Yıl Mah. 85002 Sok. Çukurova/Adana adresinde yer alıyor.

Nergis Bahçe projesi iletişim bilgileri

Nergis Bahçe projesiyle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için bir de iletişim numarası mevcut. Projeyle ilgili tüm bilgilere 0322 505 00 50-0531 790 21 41 numaralı telefonları arayarak ulaşabilmek mümkün.