Kategoriler
Proje Haberleri

Nerissa Mefa Mersin satışları başladı

Nerissa Mefa Mersin projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Mersin’in Yenişehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mefa Group tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 12.000 metrekarelik arsa üzerine kurulmaktadır. 32 katlı tek kuleden meydana gelmektedir. Sitede 51 adet 6 artı 1 daire, 2 adet dubleks daire yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 12.000 metrekarelik arsa üzerine kurulmaktadır. 32 katlı tek kuleden meydana gelmektedir. Sitede 51 adet 6 artı 1 daire, 2 adet dubleks daire yer almaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 dairelerin büyüklüğü 310 metrekare ile 428 metrekare arasındadır. Dubleks daireler ise 508 metrekare ile 705 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Projenin 11.000 metrekaresi tamamen yeşil alanlardan oluşacak şekilde planlanmıştır. Ayrıca daire başına 300 metrekare yeşil alan düşmektedir. Projenin 31. katında spa alanındaki sauna, buhar odaları ve dinlenme bölümleri yer almaktadır. 32. katında yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca 34. katında spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra futbol sahası, basketbol sahası, güneşlenme terası, çocuk oyun alanları ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Konutlarda 4 adet banyo ve 2 adet teras mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır.

Nerissa Mefa Mersin konumu hakkında

Proje, Mersin’in Yenişehir İlçesi Fuat Morel Mahallesi’nde bulunmaktadır. Forum Alışveriş Merkezi’ne 5 dakika, Marina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, Palm City’ye 2 dakikalık mesafededir. Ayrıca Atatürk Kültür Merkezi’ne 1 dakika,  Medical Park Hastanesi’ne 11 dakika, Şehir Hastanesi’ne 12 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Nerissa Mefa Mersin fiyatları ne kadardır?

Nerissa Mefa Mersin projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Sitede 6 artı 1 konutlar ile dubleks konutlar yer almaktadır. Bu konutlar 4.900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 530 235 08 33 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…