Kategoriler
Proje Haberleri

Nessa Life Zonguldak konutları satışta

Nessa Altay İnşaat’ın Nessa Life Zonguldak projesi genel olarak yatırıma uygun dairelerden meydana gelir. Satışa çıkmış olan 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler her ihtiyaca uygun olarak tasarlanmıştır. Ses yalıtımına ve ısı yalıtımına sahip olan bu konutların teknik detayları çok dikkat çekmektedir. İç cephede kara sıva ile alçı uygulaması yapılmıştır. Saten ve boya katmanlarının altındaki alçı malzemesi son derece kalitelidir. Dış cephede ise kara sıva üzeri mantolama mevcuttur. Depreme dayanıklı bir temel üzerinde yükselen konutların diğer tüm yapı malzemeleri de oldukça sağlamdır.

Bu konut seçeneklerinden 1 + 1 ve 2 + 1 odaya sahip olanlar tek banyoludur. Dolayısıyla ebeveyn banyosuna sahip olan tek konutlar 3 + 1 odalılardır. Geniş balkon imkanı ise tüm dairelerin ortak özelliklerindedir. Ayrıca bu konutların sahip olduğu ölçüler şunlardır:

  • 1 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 60 metrekare – Net 55 metrekare
  • 2 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 122 metrekare – Net 105 metrekare
  • 3 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 150 metrekare – Net 130 metrekare

Nessa Life konutları nerededir?

Bu projenin hayata geçmiş olduğu arazi, Zonguldak’ın kıyı ilçelerinden Ereğli’de bulunur. Bağlık Mahallesi’nin 1 No’lu Çamlık Sokağı üzerindeki daireler güzel bir konuma sahiptir. İlçe merkezine ulaşımın kolay olması dışında pek çok önemli mekana yürüyerek ulaşılabilir. Örneğin Ereğli Aktaş Aile Sağlığı Merkezi, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu ve Hacı Hatice Tezel Camii en yakındaki yerler arasındadır. Bununla birlikte proje alanının etrafındaki yeşil alanlar çok fazladır.

Nessa Life Zonguldak satılık daire fiyatları ne kadardır?

Nessa Life Zonguldak satılık daire seçenekleri kredili alıma uygun olmaktadır. Bu konutların fiyatları ise genel olarak şöyledir:

  • 1 + 1 Oda sayısına sahip daireler: 270 bin TL
  • 2 + 1 Oda sayısına sahip daireler: 375 bin TL
  • 3 + 1 Oda sayısına sahip daireler: 580 bin TL

Detaylı bilgi almak isteyenler, 0532 527 95 67 numarasını aramalıdır.

Ayrıca daha başka güncel proje haberlerini incelemek isteyenler BURAYA tıklayabilir.

Exit mobile version