Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Balkan Evleri Bursa’da satışa çıktı! Fiyatlar ne kadar?

Nest Balkan Evleri adlı proje, Asova İnşaat firmasının devam etmekte olan projelerindendir. Balkan Konutları olarak da adlandırılan sitenin bu adı, lokasyonunun Balkan Mahallesi’ne bulunmasından kaynaklanır. Ön satışa çıkmış olan daireler ise 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahiptir. 2 + 1 odalı daireler brüt 135 metrekare – net 112 metrekare ölçüsündedir. Projenin diğer daire seçenekleri yani 3 + 1 odalı daireler ise brüt 135 metrekare, net 112 metrekareliktir. Tek banyosu bulunan bu daireler yaklaşık olarak 2021’in sonunda teslim edilecektir. Ayrıca tüm dairelerin fiber internet altyapısı, net görüntü veren diyafon sistemi ile birlikte ses, ısı ve su yalıtımı mevcuttur.

Site girişinin güvenlik kontrolüne sahip olması ise diğer detaylardandır. Bununla birlikte ortak kullanım alanları pek çok kamera tarafından izlenmektedir. Dolayısıyla sağlam radye temel üzerine inşa edilen bu 2 bloğun önemli özellikleri vardır.

Nest Balkan Evleri adlı proje nerede hayata geçiyor?

Asova İnşaat, Nest Balkan konutlarını Bursa – Nilüfer’deki Balkan Mahallesi’nde inşa etmektedir. Pek çok yeni konut projesinin merkezi olan Görükle Zafer, bu konutların yükseldiği bölge olmaktadır. Ayrıca Eğridere Sokağı üzerindeki bu daireler şehir gürültüsünden uzaktadır. Zübeyde Hanım Anaokulu, Tunalı İmam Hatip Ortaokulu ve Ali Durmaz Ortaokulu da bu bölgededir.  Bununla birlikte Bursa Yüksek İhtisas Eğitim – Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi de çok yakındadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Nest Balkan Evleri satılık daire seçenekleri açısından avantajlı bir projedir. Pek çok lüks özelliğe sahip olan 2 + 1 odalı daireler 540 bin TL değerinde olmaktadır. Ayrıca 3 + 1 odalı daireler ise yaklaşık olarak 640 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Daha detaylı bilgi almak için 0 532 297 51 24 numarasına ulaşınız.

Exit mobile version