Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Center satışları devam ediyor

Nest Center Uşak projesi hayallerinizi gerçekleştirecek konfora sahip olan ve emlak tipinin satılık daire olduğu evleri sizlere sunmaktadır. Konut projesi Özbatu Yapı İnşaat firması tarafından Uşak İli, Merkez İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yer almaktadır. Metrekare brüt olarak 160, metrekare net olarak 140 alan kaplayan bu daireler oldukça konforlu ve geniştir. Konumu sayesinde güneş alan odalara sahiptir. Ayrıca izler görüntülü arama ile eve daha detaylı bir biçimde gezme fırsatı yakalayabilirsiniz. Detaylı bir biçimde bilgi alabilir ve bu evi inceleyerek değerlendirebilme şansını yakalayabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özbatu Yapı İnşaat Nest Center projesi genel olarak insanların ihtiyaçları kapsamında düzenlenmiştir. Ayrıca Özbatu Yapı İnşaat firması modern mimari kalite ve güvencesiyle sizlere bu projeyi sunmaktadır. 1. Sınıf malzeme ve işçilikle yapılacak olan daireler oldukça konforludur. 3 + 1 olan bu daireler brüt 160 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir. Salon ve mutfağa Işık havuzu yapılacaktır. Aynı zamanda yerden ısıtma sistemi olan bu evler oldukça rahat ve geniştir. Daireler içerisinde ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Aynı zamanda arabalarımızı park etmek amacıyla açık otoparkı bulunmaktadır. 240 metrekare bahçe otopark alanında da proje içerisinde vardır. Site içerisinde kamelyalar ve çocuk oyun parkı bulunur ve sizlerin daha rahat ve güvenli hareket etmeniz için bu aktiviteler yer verilmiştir. Aynı zamanda site 7/24 güvenlik sistemi tarafından koruma altında olduğunu da söylemek gerekir.

Nest Center projesi konumu ve fiyatı hakkında

Bu proje konumu olarak sizlere avantaj sağlayan bir yerdedir. Konut projesi Fevzi Çakmak Mahallesi, Halil Kaya Gedik Caddesi Merkez / Uşak adresinde yer almaktadır. Bu nedenle sizlere istediğiniz yerlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yürüme mesafesi olan yerler Özdilek, Festiva, yapımı devam eden Kalfa Korusu Parkı, Ahmet Ali Aşçı Ortaokulu, Devlet Hastanesi, semt pazarı yakın mevkide bulunmaktadır. Bu şekilde sizler konumunun oldukça uygun olan bu daireleri kaçırmaksızın değerlendirebilirsiniz. Projede yer alan brüt 160 metrekare 3 + 1 tip daireler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygun durumdadır.

Bu şekilde projenin genel kapsamlı incelemesi yapmak mümkündür. Aynı zamanda sizler görüntülü arama ile bu site içerisinde bulunan daireyi gezebilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 553 589 69 72 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version