Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nest Dragos’da teslimler yaklaştı

Nest Dragos Evleri projesinde toplam 181 adet daire yer almaktadır. Projede 2 adet konut bloğu yer almakta olup bu konut blokları 11 ve 18 katlı olarak tasarlandı.

Nest Dragos Konutları projesi BGS Nest Yaşam tarafından hayata geçirilmekte olup proje İstanbul Anadolu Yakası’nda Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi’nde yer almaktadır.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği ve satışların başladığı Nest Dragos Maltepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks tipinde konutlar yer alıyor. Bugünden geleceği kazanın sloganı ile hayata geçirilen Nest Dragos projesi 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sabiha Gökçen Hava Alanı’na 25 km, Gülsuyu Metro durağına 500 metre, minibüs yoluna 50 metre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 15 km, Pendik Marina’ya 8 km, Bağdat Caddesi’ne 7 km mesafede yer alıyor.

Nest Dragos projesinde kapalı otopark, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, fitness salonu, toplantı odası, çocuk oyun alanları, sinema odası, kafeterya, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

2019 yılı Haziran ayı gibi tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Nest Dragos projesinde satılık daire fiyatları ise 245 bin TL’den başlıyor.

Tel: 0216 688 0707