Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nest Dragos’ta daire fiyatları

BGS Nest Yaşam tarafından deniz kenarına yakın bir mesafede inşa edilen Nest Dragos projesi, sahile ve Bağdat Caddesi’ne kısa bir sürede ulaşım imkânı sunuyor. Alışveriş merkezlerine kolay ulaşım sunan proje, Maltepe’deki 30 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunuyor.

İki blok içerisinde toplam 181 adet daireye yer verilen projede havuz, spor salonu, yürüyüş yolları, çocuk parkı gibi sosyal donatılar bulunuyor. Konutlarına Adalar manzarasının eşlik ettiği projedeki evlerin teslimi hemen yapılıyor. 

Projenin kapalı otoparkında elektrikli araç şarj istasyonu da bulunuyor.

Nest Dragos‘da sosyal donatılar

Cevizli Mahallesi’nde bulunan Nest Dragos projesinde bisiklet ve koşu yollarının yanı sıra çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve kafeler bulunuyor.

Yavuz Selim Sokak’ta bulunan projedeki havuz kenarında güneşlenme terası yer alıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projede spor salonu, sauna, oyun odası ve sinema salonu bulunuyor. Misafir odalarının ve toplantı odasının da bulunduğu proje, birçok konuma da yakın mesafelerde yer alıyor.

Projedeki daire seçenekleri

Akıllı ev sisteminin yer aldığı Nest Dragos projesindeki daireler, ankastre fırın, ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesiyle beraber teslim ediliyor. Penthouse denilen çatı katı dairelere yer verilen projede, engelli vatandaşlara özel konutlar da bulunuyor.

Projedeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri net 37,84 metrekare büyüklüğüne sahipken 2 oda ve 1 salon daire tipleri net 47,09 metrekare büyüklüğü ile net 64,86 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor. Rezidansların yer aldığı projedeki 3 oda ve 1 salon daire tipleri ise net 150,75 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Nest Dragos‘da fiyatlar

Projedeki 1 oda ve 1 salon tipindeki daireler 490 bin liradan, 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 666 bin liradan, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler 990 bin liradan başlıyor. Kredili ödemelerde yüzde 0,79 oranında 120 ay vadeyle ödeme seçeneği sunuluyor. Projedeki alımlarda tapu masraflarını firma ödüyor.

Proje nerede bulunuyor?

Proje; Cevizli Mahallesi, Yavuz Selim Sokak, Maltepe / İstanbul adresinde bulunurken “0216 688 07 07” telefon numarasını arayarak projenin detaylarına ulaşabilirsiniz.