Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Of Söke Satışa Sunuldu

Bahattin Güven İnşaat firması tarafından Söke konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi Aydın İli, Söke İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede daire satışlarına başlanmıştır. Nest Of Söke projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Söke İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde yer alan 42 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. 4 bin 500 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan projede 3 konut bloğunda toplam 84 daire yer almaktadır.

Aydın konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daire büyüklükleri ise 180 metrekare ile 220 metrekare arasında değişmektedir.

Nest Of Söke projesinde yer alan konutlarda yerden ısıtma sistemi, ebeveyn banyo, çamaşır ütü odası, dokunmatik daire ekranı, kablolu-kablosuz data sistemi gibi olanaklar mevcuttur. Daire içlerinde asansör çağırma hizmeti mevcutken, 4+1 daireler özel olarak hamam da yer almaktadır. Konut projesi sosyal alanlar bakımından da oldukça zengindir. Aynı zamanda proje içerisinde, çocuk oyun parkı, spa, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, spor salonu, kafeterya ve lobi gibi alanlar mevcuttur.

Nest Of Söke Fiyatları Ne Kadar?

Aydın Söke konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projedeki dairelerin fiyatları ise 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır. Üstelik kişiye özel ödeme planının olduğu proje, krediye de uygundur.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0530 246 09 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Nest Of Söke Satışa Sunuldu” için 2 yanıt

Daha iki ay önce gelip örnek daireyi gezdikten sonra fiyat sormuştum. 950 bin TL demiştiniz. Ne olduda bu kadar fiyatları artırdınız? Ne olduda%40dan fazla fiyat yükseldi. Teşekkürler

Yorumlar kapatıldı.