Kategoriler
Proje Haberleri

Nest Sümer Yaşam Konutları Eskişehir’de yükseliyor

Nest Sümer Yaşam Konutları Eskişehir’in en lüks konut projelerinden bir tanesi olmaktadır. Projenin sahibi olan Esözcanlar İnşaat firması, bu 4 + 1 daireler için pek çok detay tasarlamıştır. Her biri çift banyoya sahip olan dairelerde özel tasarım mutfak dolapları, banyo buharına karşı dirençli hiltonlar; su ile temizlenebilen kaliteli duvar boyaları ve Artma markalı evye mevcuttur. Bununla beraber tüm zemin malzemeleri 1. sınıf kalitededir. Ankastre mutfak setleri ise Franke ya da Siemens markalı olmaktadır. Satışa çıkmış olan daireler, sahip oldukları ölçülere göre şunlardır:

  • Brüt 228 metrekare – Net 212 metrekare
  • Brüt 208 metrekare – Net 200 metrekare

Nest Sümer daireleri nasıl bir konuma sahiptir?

Esözcanlar İnşaat tarafından inşa edilen Nest Sümer daireleri site alanı içerisinde bulunur. Pek çok aracın rahatlıkla sığabileceği geniş kapalı otopark ve güvenlik imkanlarına sahip olan site; Eskişehir’in en gelişmiş bölgelerinden olan Odunpazarı’nda kurulmuştur. İlçenin Sümer Mahallesi’nde gerçekleşen proje, adını buradan almaktadır. Yörükoğlu Sokak üzerinde kalan sitenin civarında ise Porsuk Çayı, Dede Korkut Parkı, Özel Ümit Vişnelik Hastanesi, Özel Mogi Anaokulu ve Özel Etkin Koleji Okulları mevcuttur. İlçenin merkezi bir konumunda yükselen konutlar ile çok sayıda otobüs durağı da dip dibe sayılır.

Nest Sümer Yaşam Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Proje kapsamında inşa edilen 4 + 1 odalı daire seçeneklerinin hiçbiri konut kredisine uygun olmamaktadır. Ayrıca Esözcanlar İnşaat, bu konutlar için takas yöntemini kullanıma açmış değildir. Satışa çıkan dairelerin fiyatı ise konut büyüklüklerine göre şunlardır:

  • Brüt 228 metrekare – Net 212 metrekare: 1 milyon 938 bin Türk Lirası
  • Brüt 208 metrekare – Net 200 metrekare: 1 milyon 768 bin Türk Lirası

Bununla birlikte, Nest Sümer Yaşam Konutları satılık dairelerin yoğun talep gördüğü bir projedir. En kısa sürede firmayla irtibat kurmak isteyenler için 0533 377 72 61 numarası iletişime açıktır.

Güncel proje haberleri için TIKLAYINIZ

Exit mobile version