Kategoriler
Proje Haberleri

Net Kent Hatay teslim tarihi

Hatay ilinin Dörtyol ilçesinde Net Kent Hatay projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Net İnşaat güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Toplamda dört bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bulunduğu bölgede alıcıların ilgisini gören proje site içerisinde hayata geçiriliyor.

Altı katlı bloklardan meydana gelen proje yatırım amacı ile de tercih ediliyor. Proje bünyesinde 48 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Sonlara yaklaşılan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Lokasyonu itibariyle alıcıların ilgisini çeken Net Kent Hatay projesi Kışlalar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tipleri gibi tek bir plandan oluşmakta. Net Kent Hatay projesinde yer alan konutların tümü 3+1 daire tipinde inşa ediliyor. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 160 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Konutlar tek bir daire tipinden ve büyüklükleri de tek bir plandan oluştuğu için fiyatlar da aynı şekilde ilerliyor. Net Kent Hatay projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 230 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki konutların metrekare fiyatları ise bin 438 TL olarak belirlenmiş vaziyette.

Aile yaşamına uygun bir şekilde site yaşamını benimseyerek inşa edilmekte olan projede konutlar birçok bakımdan ayrıcalıklı olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar ısı yalıtımlı olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen projede, konutların yer aldığı site içerisinde alıcılar için oyun parkı gibi sosyal aktivite alanları da bulunuyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 784 03 97