Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Towers Rusya’nın prestij ödüllerini toplamaya devam ediyor

Neva Towers projesinde yeni bir ödül daha kazanan Rönesans popülaritesini giderek arttırıyor. Moskova’nın iş ve yaşam merkezi olarak lanse edilen Moscow City’de hayat bulan Neva Towers, toplamda 1,2 milyarlık bir yatırım ile öne çıktı. 337 metre yüksekliğe sahip 79 katlı bir konut binası ve 65 katlı bir ofis binası olmak üzere ikiye ayrılan projeye CRE All-Russia Awards 2020 ile En iyi Karma Proje ve Yılın En iyi Anlaşması ödülleri verildi.

Neva Towers için ödül vakti

Rönesans’ın Moscow City’de hayat verdiği Neva Towers konut ve ofis projesi; CRE All-Russia Awards 2020 ile En İyi Karma Proje ve Yılın En iyi Anlaşması ödüllerinin sahibi oldu.

Yapılan açıklamada, Neva Towers’a verilen ödüller, 24 Eylül akşamında Moskova’da düzenlenmiş olan bir ödül töreninde teslim edildi. Rusya’da gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden birisi olan CRE All-Russia ödülleri, kanaat önderlerinin inisiyatifleriyle başlatıldı.

2003 yılından itibaren düzenlenen ödül törenleriyle yeni sahiplerine takdim edilen CRE All-Russia, aynı zamanda projenin prestij sahibi olduğunun bir kanıtı olarak görülüyor.

Ödül üstüne ödül aldı!

Rönesans’ın Moscow City’de imza attığı Neva Towers projesinin daha önce Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) altında “Dünyanın En İyi Uluslararası Çok Katlı Konut Projesi” ödülüne layık olduğu biliniyor. Ayrıca çevre dostu olarak bilinen projenin LEED Altın Sertifikası’na sahip olduğu duyuruldu.

Proje özellikleri

2013 yılında yapımına başlanan projede hedeflenen bitiş süresi 2020 yılı olmuştu. Rönesans Development’in deneyimleri doğrultusunda 337 metre yüksekliğe sahip iki ayrı yapı, 375 bin metrekare üzerindedir. 79 katlı konut binasının yanı sıra 65 katlı ofis binasından oluşan projede toplamda 1,2 milyar dolar bütçe kullanıldı.

Karma proje olarak Rusya’nın Ticaret Merkezi olarak adlandırılan Moscow City’de hayat bulan yapıların emlak sektöründeki tüm durgunluğa rağmen satışlarda iyi bir gelir elde ettiği biliniyor.

Yakın zamanda pek çok ödülle taçlandırılan başarılı girişimlerde Rönesans Development ismi öne çıkarken, popülarite Moskova’nın Ticaret Merkezi sarmak üzere. “Tüm zamanların en hızlı satan projesi” unvanına sahip olan Neva Towers ödül sayısını hiç durmadan arttıracağa benziyor.