Kategoriler
Proje Haberleri

Neva Yalıkavak satışları devam ediyor

Neva Yalıkavak geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bu proje oldukça ilgi çekmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile de dikkat çekmektedir. Sizler bu daireyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Villalar çeşitli bilgiler ile sizlere sunulmaktadır.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

8 tane konuttan oluşan bu proje özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Toplam 8 adet villanın yer aldığı projede  genel olarak villalar 5 artı 2 tipinde tasarlanmıştır. Metrekare alanı olarak ise villalar 250 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdedir. Sizler de bu projede yer alan villaları detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Modern mimari yapısı ile alıcının ilgisini çekmektedir. Konforun ön planda olduğu bu proje sizlere geniş ve ferah alanlar sunmaktadır. Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. firmaları ortaklığı tarafından inşa edilen bu proje sizlerin tercihi olabilir. 5 oda ve 2 salon tiplemesine sahip bu villalar 200 ile 250 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Villalar tek katı olarak planlanmıştır. Her villanın kendine özel villası bulunmaktadır. Aynı zamanda sosyal olanakları bakımından zenginliğe sahiptir. Sauna bulunduran bu site sizlere keyifli anlar sunabilmektedir. Bodrum’da yer alan bu villalar 7/24 güvenlik sistemi ile güvenlidir.

Neva Yalıkavak konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler Neva Yalıkavak projesine 290 metre uzaklıkta bulunan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Konumundan dolayı da villalarda yaşayan kişilere oldukça fazla kolaylık sağlar. Ulaşım olanakları da oldukça fazladır. Depreme dayanıklı ve zemin etüdü yapılmış bu evler konumundan dolayıda artı puan almaktadır. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Neva Yalıkavak fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları genel olarak 1 milyon 500 bin liradan başlamaktadır.

Neva Yalıkavak projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0534 648 99 55 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version