Kategoriler
Proje Haberleri

Nevbahar Life Görükle satılık 2 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Nevbahar Life Görükle adlı konut projesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yükselen konforlu 2 + 1 dairelerden oluşur. Mehmet Bahadır inşaat kalitesi ile satışa çıkmış olan daireler brüt 65 – 70 metrekare, net 50 metrekare ölçüsündedir. Tek banyosu bulunan bu daire seçenekleri, değerinde takaslara açık olmaktadır. Ayrıca tüm daireler konut kredisine uygundur. TSE standartlarındaki ürünlerin kullanıldığı bu proje, genel olarak 260 bin TL’den başlayan fiyat aralıklarına sahiptir. Ayrıca fiyatlar kadar diğer konut özellikleri de dikkat çekebilmektedir.

Nevbahar Life Görükle projesinin detayları nelerdir?

Bu konut projesindeki tüm daireler oturuma hazır olarak sahiplerini beklemektedir. Daire seçenekleri arasında eşyalı daire, eşyasız daire ve kiracılı daire seçenekleri vardır. Bununla birlikte dairelerin hepsinde üst düzey ses yalıtımı mevcuttur. Dolayısıyla dış ortamın gürültüleri, konut sahiplerinin uzağında kalmaktadır. Ayrıca komşu katlar arasındaki ses geçişi de yok denecek kadar az seviyededir. Pek çok teknik detaydan dolayı, Görükle Sakarya satılık daire seçenekleri arasındaki bu konutlar çok gelişmiştir.

Proje alanı nerededir? Konutlar nerede yükseliyor?

Mehmet Bahadır İnşaat, bu projeyi Bursa – Nilüfer’in Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirmiştir. En modern ve en konforlu dairelerin bulunduğu Görükle Sakarya semti proje alanı olmaktadır. Dairelerin yakın çevresinde çok sayıda okul, durak, park ve ibadethane vardır. Ayrıca sağlık merkezlerine ulaşım da zor değildir. Seyhan Ekspres, Özhan Market, Şok, Migros ve BİM şubeleri dışında, Öz Marka AVM de konutlara çok yakındır. Bununla birlikte Uludağ Üniversitesi’ne ulaşım çok kısa sürmektedir.

Nevbahar Life projesi hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Nevbahar Life Görükle konutları pek çok detaya sahiptir. Bu detayların daha fazlasını öğrenmek için, 0 533 767 61 05 numarası ile firmaya ulaşmak mümkündür.

Anasayfaya dönmek için TIKLAYINIZ.