Kategoriler
Proje Haberleri

Nevbahar Üsküdar fiyat

İstanbul şehrinin Üsküdar ilçesinde Nevbahar Üsküdar projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kalyon İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Projesi bünyesinde 169 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje bloklardan meydana gelecek şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Nevbahar Üsküdar projesinde bulunan konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 105 metrekare ile 665 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Nevbahar Üsküdar projesinde bulunan konutların en düşük fiyatı 1 milyon 200 bin TL olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Nevbahar Üsküdar projesi Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi’nde inşa ediliyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.