Kategoriler
Emlak Haberleri

Nevbahar Üsküdar projesinde daire seçenekleri

Merkezî bir konumda inşa edilen Nevbahar Üsküdar projesinde dört blok içerisinde 169 adet daire ve 138 adet mağaza bulunacak. Projedeki dairelere boğaz manzarası da eşlik edecek.

Yüzde 25 oranında yapılan peşin ödemelerde uygun kredi koşulları ve taksitler sunulurken ödemeler teslim tarihinden sonra başlayacak. Kalyon İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin önümüzdeki yılın haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projedeki sosyal donatılar hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Nevbahar Üsküdar’da daire seçenekleri

Mimarsinan Mahallesi’nde inşaatına devam edilen Nevbahar Üsküdar projesinde penthouse, denilen çatı katı daireler de bulunacak. Ayrıca, dairelerde, Boğaz kenarındaki yalıların tarzını taşıyan gölgelikli cephe tasarımına, tarihi dokuya uygun mimariye yer verilen projede doğal malzemeler kullanılacak.

Projedeki çoğu daireye deniz manzarası eşlik edecek. Bir oda bir salon tipindeki konutlar haricindeki diğer daireler, geniş bir balkona sahip olacak. Ankastre beyaz eşyaların daireyle beraber teslim edildiği projede, akıllı ev sistemleri de yer alacak. Akıllı ev sistemlerine ilişkin detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bazı dairelerin iki adet balkonla inşa edileceği projedeki dairelerin çoğunda çamaşır odası ve ebeveyn banyosu da bulunacak.

Nevbahar Üsküdar projesindeki 1+1 tipindeki daireler net 45 metrekare genişliğinde satışa sunulurken 2+1 tipindeki daireler net 72,04 metrekare genişliği ile net 87,93 metrekare genişliği arasında, 3+1 tipindeki daireler net 98,92 metrekare ile net 117,85 metrekare genişliği arasında, 4+1 tipindeki daireler ise net 146,44 metrekare genişliği ile net 180,14 metrekare genişliği arasında inşa ediliyor.

Projede hangi ödeme planı sunuluyor?

Projedeki konutlar 1 milyon 200 bin liradan başlıyor. Ayrıca, Nevbahar Üsküdar projesindeki konut satım alımında daire fiyatına yapılan yüzde 25 oranındaki peşin ödemede, uygun kredi koşulları ve taksit imkânlarının sunulacağı belirtiliyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Nevbahar Üsküdar projesi; Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul açık adresi üzerinde yer alırken aşağıdaki telefon numarasını arayarak yetkiliye ulaşabilirsiniz:

0216 404 1974