Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Nevbahar Üsküdar projesinde sosyal donatılar

Kalyon İnşaat’ın imzasının bulunduğu Nevbahar Üsküdar projesi, Üsküdar’ın merkezî bir konumunda yükseliyor. Boğaz manzarasının dairelerine işlediği projedeki dört blok içerisinde 169 adet konut bulunacak.

Mimarsinan Mahallesi’nde inşa edilen projede 138 adet mağaza yer alacak. Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki teslimler, bu yılın son ayından itibaren başlayacak. Kadıköy’e kolay ulaşım olanağı sunan projede, çok sayıda sosyal donatı yer alıyor.

Nevbahar Üsküdar projesinde sosyal donatılar

Kapalı spor salonuna sahip Nevbahar Üsküdar projesinde yürüş parkurları, geniş sinema salonları, restoranlar, kafeteryalar, mağazalar, kapalı yüzme havuzu, sauna, sanat atölyesi, çocuk oyun parkları ve PlayStation odası bulunacak.

Sanat atölyesine katılan konut sakinleri eserlerini sergileyebilecek. 369 adet araç alabilen kapalı otoparka yer verilen projede konser, söyleşi ve çeşitli özel gösterimlerden oluşan etkinliklerin düzenlenmesi planlanıyor.

Projede, ayrıca, ebeveyn ve çocuklar için oyun ve öğrenme merkezi de kurulacak. Cocoon isimli bu merkezde uzman eğitimcilerin ders vereceği atölyeler yer alacak.

Oyun ve öğrenme merkezinde neler var?

Cocoon, 0 ile 13 yaş grubundaki çocuklar ve aileleri için faaliyet yürütecek. Bu merkezde kurulacak atölyeler haftalık ve aylık olarak hizmet verecek. Bu programlar, ayrıca, hafta içi, okul sonrası, hafta sonları ve tatil günlerini kapsayacak.

Cocoon‘da çocuk kütüphanesinin ve medya merkezinin yanı sıra şu atölyeler olacak: Sanat atölyesi, drama atölyesi, müzik atölyesi, fen ve matematik atölyesi, hikâye ve film atölyesi. Merkezde, aynı zamanda şunlara da yer verilecek:

Duyusal oyun alanı, ortak oyun alanı, çok amaçlı oyun alanları, ebeveyn kafeteryası, çocuk kitabevi, kutlama alanları, eğitimci ve aile eğitimi alanları.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul açık adresinde inşaatına devam edilen Nevbahar Üsküdar projesinin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0216 404 1974