Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nevbahar Üsküdar projesindeki daire fiyatları ve ödeme planı

İçerisinde alışveriş merkezine yer verildiği ve dairelerine şehir manzarasının eşlik ettiği Nevbahar Üsküdar projesinde, teslim kampanyası düzenleniyor. Deniz manzarasına da sahip dairelerin teslimi, aralık ayında yapılacakken satın alımlarda peşin fiyatına ödeme seçeneği sunuluyor.

Satın alımlarda yüzde 10 oranında peşinat istenirken ödeme planı, yüzde 0,74 oranıyla 120 ay vadelerle oluşturuluyor. Ödemeler de daire tesliminden bir yıl sonra başlıyor.

Nevbahar Üsküdar projesinde ev büyüklükleri

Komşu ilçelere ve karşı yakaya kolay ulaşım sağlayan projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler 69 metrekare büyüklüğü ile 87 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle tamamlanıyor. Konutlar, akıllı ev sistemiyle donatılırken projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler 105 metrekare ile 161 metrekare arasındaki alternatiflerle satışa sunuluyor.

Modern mimariye sahip projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler 151 metrekare ile 191 metrekare büyüklükleri arasında tamamlanıyor. Kalyon İnşaat tarafından inşa edilen projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler 224 metrekare büyüklüğü ile 271 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerde yer alırken dört odalı ve iki salonlu daire tipleri de 480 metrekare ile 515 metrekare arasında.

Projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri dışındaki diğer dairelerin teraslı ve balkonlu alternatifleri de bulunuyor.

Projedeki daire fiyatları neler?

Mimarsinan Mahallesi’nde inşa edilen Nevbahar Üsküdar projesindeki bir odalı ve bir salonlu daireler 1 milyon 238 bin lira ile 2 milyon 191 bin lira arasındaki seçeneklerle satılıyor. İki odalı ve bir salonlu daireler ise 1 milyon 815 bin liradan başlayıp 3 milyon 318 bin liraya kadar uzanıyor.

Kütüphanesi ve kültür merkezi de bulunan projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı 2 milyon 471 bin lira ile 3 milyon 952 bin lira arasında değişiyor. Cocoon Oyun ve Öğrenme Merkezi ile çocuk ve ebeveynlerine yönelik çeşitli etkinliklere yer verildiği projedeki dört odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatları 4 milyon 724 bin lira ile 5 milyon 679 bin lira aralığa sahip.

Projedeki 4+2 daireler ise 10 milyon 951 bin lira ile 11 milyon 576 bin lira arasında.

Nevbahar Üsküdar projesi nerede?

Nevbahar Üsküdar Adres: Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul

İletişim: 0216 404 19 74

Taşınmaz Haber, Zingat