Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nevbahar Üsküdar teslim tarihi

Dairelerinin önümüzdeki Aralık ayında teslim edilmesi beklenen Nevbahar Üsküdar projesinde, peşin fiyatına ödeme planı oluşturuluyor. Yüzde 0,74 oranlı 120 ay süren vadelerle ödeme seçeneği sunulan projede, teslim kampanyası kapsamında daire fiyatının yüzde 10’u peşin olarak ödeniyor.

Daire tesliminin ardından ödemeler, bir yıl sonra başlıyor. Merkezî konumda bulunan projedeki daireler, akıllı ev sistemiyle donatılıyor.

Nevbahar Üsküdar projesinde sosyal olanaklar

Projede; yürüyüş parkurları, geniş sinema salonları, restoranlar, kafeteryalar, mağazalar, kapalı yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun parkları ve PlayStation odası bulunuyor. Konser, söyleşi ve çeşitli gösterilerin düzenleneceği belirtilen projedeki konut sakinleri sanat atölyesinde yaptığı çalışmaları sergileyebiliyor.

Projedeki teraslı daire seçenekleri

Çevre illere yakın bir konumda yükselen Nevbahar Üsküdar projesindeki iki odalı ve bir salonlu teraslı daire tipleri 111 metrekare büyüklüğü ile 152 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle tamamlanıyor. Üç odalı ve bir salonlu teraslı dairelerin büyüklükleri 151 metrekare ile 189 metrekare arasında.

Dört odaya ve bir salona sahip teraslı daireler de 225 metrekare ile 255 metrekare büyüklükleri arasındaki seçeneklerde satışa sunuluyor. Projedeki 1+1 dairelerin teraslı seçeneği bulunmuyor.

Nevbahar Üsküdar projesindeki daire seçenekleri

Bir odalı ve bir salonlu dairelerin ne terası ne de balkonu bulunuyor.

Terasa sahip olmayan diğer tiplerin ise balkon alanı yer alıyor. Projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler 69 metrekare büyüklüğü ile 87 metrekare büyüklüğü arasında, iki odalı ve bir salonlu daireler 105 metrekare büyüklüğü ile 161 metrekare büyüklüğü arasında, üç odalı ve bir salonlu daireler 151 metrekare büyüklüğü ile 191 metrekare büyüklüğü arasında, dört odalı ve bir salonlu daireler ise 224 metrekare büyüklüğü ile 271 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Projedeki 4+2 daire seçenekleri

Mimarsinan Mahallesi’ne inşa edilen projedeki dört odalı ve iki salonlu daireler ise 480 metrekare ile 515 metrekare büyüklükleri arasındaki alana sahip seçeneklerle potansiyel alıcılarına sunuluyor.

Nevbahar Üsküdar adres

Adres: Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul

İletişim: 0216 404 19 74