Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nevbahar Üsküdar yüzde 0.56 faizle satışta

Kalyon İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi, Mimarsinan Mahallesi’nde inşa edilen Nevbahar Üsküdar projesinde tarihi faiz oranı ile fırsatı daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde yükselecek olan konut projesinde 4 blokta toplam 169 adet daire ve 120 ticari üniteden meydana geliyor. Projede dairelerin dışında 30 bin metrekare toplam kiralanabilir alana sahip Nevçarşı adı verilen alışveriş alanı yer alıyor.

Daire özellikleri neler?

Nevbahar Üsküdar projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+2 olmak üzere altı farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan konutların alanları ise 105 metrekare ile 665 metrekare arasında değişmektedir.

Üç kamu bankası tarafından başlatılan ve sonra katılım bankalarının da dahil olduğu kampanaya da sıfır konutlar için yüzde 0.64 faiz oranı başlattı. İkinci el konutlar için ise yüzde 0.74 faiz oranı ile konut kredisi kullanma fırsatı sunuldu. Bunların dışında ayrıca 12 ay ödemesiz dönem bulunuyor.

Ardından Emlak Konut GYO tarafından yeni bir konut kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yüzde 15 ara ödeme 3. yılda yapılıyor. Kalan yüzde 80 oranından tutar da 3. yılda ödenmeye başlıyor. kampanya da ayrıca liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Nevbahar Üsküdar tarihi fırsatı sunuyor

Nevbahar Üsküdar projesinde ise tarihi faiz oranı ile konut kredisi kullanma oranı daha da düşürülüyor. Konut projesinde yüzde 0.56 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ödeme planına göre yüzde 0.56 faiz oranı ve 120 ay vade 1 milyon TL’ye kadar kredi kullanma imkanı bulunuyor. 1 milyon TL üzerinde kredi kullanmak isteyenler için ise yüzde 0.66 faiz oranı ile kullanabiliyorlar.

Nevbahar Üsküdar nerede yer alıyor?

Proje Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, Üsküdar / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Projenin 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, sanat galerisi, çocuk oyun parkları ve PlayStation odası gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 404 19 74