Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nevbahar Üsküdar yüzde 0,56 vade

Anahtar tesliminin bu yılın aralık ayında yapılacağı belirtilen Nevbahar Üsküdar projesinde, yüzde 0,56 oranlı vadelerle 120 ayda ödeme seçeneği sunuluyor. Firma, ödeme planı için üç seçenek sunuyor.

Seçeneklerden ilki, yüzde 20 oranındaki indirimli satış bedelinden 1 milyon liraya kadar kullanılacak yüzde 0,56 oranlı kredi imkânı sunuyor. İkinci seçenekte yüzde 20 oranındaki indirimli satış bedelinden 1 milyon liranın üstündeki değere sahip kullanılacak kredileri içeriyor.

Bu seçenekte, konut fiyatının yüzde 15’i peşin isteniyor. Diğer yüzde 15’i de ara ödemede isteniyor. Ara ödeme, bu yılın ekim ayında gerçekleştirilecekken bu seçenekte, yüzde 0,64 vade oranıyla ev fiyatının yüzde 70’ine kadar kredi kullanılabiliyor.

Projede, ikisi yedi katlı; diğer ikisi de dokuz katlı olmak üzre dört adet blok inşa ediliyor.

Bir yıl ödemesiz plan

Kaba inşaatının tamamlandığı Nevbahar Üsküdar projesindeki üçüncü seçenek ise 750 bin liraya kadar krediyi kabul ediyor. Bu seçenekte yüzde 20 peşinat istenirken yüzde 0,64 oranlı vadelerle 180 ayda ödeme imkânı sunuluyor.

Bu seçenekte, ilk bir yılın taksitleri, ödenmiyor. 

Projedeki konut seçenekleri

Kalyoncu İnşaat’ın imzasının bulunduğu Nevbahar Üsküdar projesindeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri, 69 metrekare büyüklüğü ile 87 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle sunuluyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 105 metrekare büyüklüğü ile 161 metrekare büyüklüğü arasında tamamlanıyor. Mimarsinan Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tipleri, 151 metrekare büyüklüğü ile 191 metrekare büyüklüğü arasında yer alıyor.

Merkezî bir konumda bulunan projedeki 4 oda ve 2 salonlu daire tipleri, 480 metrekare büyüklüğü ile 515 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor. Çavuşdere Caddesi’nde bulunan beş oda ve 2 salonlu daireler, 558 metrekare büyüklüğü ile 664 metrekare büyüklüğü arasında inşa ediliyor.

Nevbahar Üsküdar nerede?

Adres: Mimarsinan Mahallesi, Çavuşdere Caddesi, No: 35, 34672 – Üsküdar / İstanbul

Telefon: 0216 404 1974