Kategoriler
Proje Haberleri

Neveser Talas Satışları Devam Ediyor

Kayseri Talas konut projesi Afme İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kayseri İli, Talas İlçesi, Mevlana Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Neveser Talas konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Talas İlçesi, Mevlana Mahallesi’nde yer alan 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğunda ise toplam 197 adet daire yer almaktadır. Kayseri konut projesinde yer alan dairelerde giyinme odası, görüntülü diafon, alarm gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda akıllı ev sistemlerine sahip dairelerden oluşan projede güvenlik sistemi de bulunmaktadır.

14 katlı bloklardan oluşan Neveser Talas konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 115 metrekare, 3+1 tip daireler ise brüt 170 metrekare büyüklüğündedir.

Neveser Talas Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 115 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip ve 170 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 635 bin TL ile 695 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Talas konut projesi konumu itibari ile okul, hastane, AVM’lere yakın mesafesinde yer almaktadır. Aynı zamanda anayola yakın olmasının yanında otobüs durağına da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 90 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…