Kategoriler
Proje Haberleri

Nevesta City fiyat bilgisi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Ercan Şahin İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Nevesta City konut projesi, tek blokta toplam 60 adet daireden meydana geliyor.

Projede 3 farklı daire seçeneği bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projede dubleks daire seçenekleri de mevcut. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 61,64 metrekare, 2+1 tipteki daireler 81,47 metrekare, 82,45 metrekare, 92,20 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 110 ila 119,65 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yüzde 17’si satılan konut projesinin Ağustos 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Butik konseptli projede, her katta 6 daire yer alıyor.

Nevesta City konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Projedeki 3+1 tipteki daireler ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinden banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor. 10 katlı olarak tasarlanan projede, toplam 25 adet satılık daire yer alıyor.

Nevesta City konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde bazı sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri var.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Proje, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Önünden bulvar geçen konut projesi, İzmir’in en gözde yerlerinden Karşıyaka’da hayata geçiriliyor. Nevesta City konut projesi, Örnekköy Mah. 7402 Sok. No: 50 Karşıyaka/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0232 367 65 62