Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nevesta City Karşıyaka’da yükseliyor

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Karşıyaka’da Nevesta City projesi hayata geçiriliyor. Ercan Şahin İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılmakta olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor.

Bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanan proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen proje on katlı olarak yaşama kazandırılıyor. Nevesta City projesi bünyesinde 60 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan konutlar Örnekköy Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Nevesta City projesinde bulunan konutlar 7402 sokak No:50’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu dairelerin büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiyor. Nevesta City projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri 62 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların büyüklükleri daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Nevesta City projesinde yer alan 1+1 konutlar 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutların fiyatları ise 340 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede satılık olarak yalnızca 25 adet konut kalmış  durumda. Projede açık ve kapalı otopark hizmetinin yanı sıra asansör de bulunuyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 05498274716