Kategoriler
Proje Haberleri

Nevşehir Emlak Konutları fiyat

Nevşehir ilinin Merkez bölgesinde Nevşehir Emlak Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Emlak Konut GYO ve Cent Yapı firmalarının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede bulunan konutlar birbirinden bağımsız bloklarda edilmiş durumda. Söz konusu olan proje toplamda 29 bin 541 metrekarelik arsa alanında yükseldi. Nevşehir Emlak Konutları projesi bünyesinde 346 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Emek Mahallesi’nde inşa edildi. Nevşehir Emlak Konutları projesi Saatçı Hoca Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Nevşehir Emlak Konutları projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 83 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Nevşehir Emlak Konutları projesindeki konutların fiyatları 446 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutların en yüksek fiyatı ise 532 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0384 212 50 34