Kategoriler
Proje Haberleri

Nevtepe Konutları 60 ay vade sıfır faiz fırsatı ile satışta

Çavuşoğlu Yemenler Grup firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Esenler Mahallesi’nde hayata geçirilen Nevtepe Konutları projesinde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede daire teslimleri yaklaştı. önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

5 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip proje dokuz katlı iki konut bloğundan meydana geliyor. Proje bünyesinde 81 adet konut yer alıyor. Projede konutların dışında ayrıca 6 adet ticari üniteye de yer veriliyor.

Proje özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelmiş durumda. Nevtepe Konutları projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre planlanmış vaziyette. Söz konusu olan projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 90 metrekareden başlıyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 90 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette. Söz konusu konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 120 metrekare olarak inşa ediliyor.

Nevtepe Konutları fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları, daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre ücretlendirilmiş durumda. Nevtepe Konutları projesinde yer alan 2+1 daire tipindeki dairelerin fiyatları 495 bin TL’den başlıyor 515 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projedeki 3+1 tip konutların fiyatları ise 675 bin TL’den başlıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan proje lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje Esenler Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Nevtepe Konutları projesi Esenler Mahallesi, Temaşa Sokak,  Pendik / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen havaalanına 10 dakika, Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne 3 dakika, Metroya 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Projeden daire sahibi olmak için ilk etapta 100 bin TL peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise bankasız, kefilsiz 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Nevtepe Konutları projesinin 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0 212 952 49 78