Kategoriler
Proje Haberleri

Nevtepe Konutları fiyat

İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde Nevtepe Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Çavuşoğlu Yemenler Grup imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Dokuz katlı bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 81 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Nevtepe Konutları projesinde çalışmalar gibi satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Satılık olarak yalnızca 30 adet konut kalmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükselmiş durumda?

Söz konusu olan proje lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje Güllübağlar Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Nevtepe Konutları projesi Hürriyet Caddesi, Mevlana Cami Yanı’nda yükseldi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelmiş durumda. Nevtepe Konutları projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre planlanmış vaziyette. Söz konusu olan projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 90 metrekareden başlıyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 90 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette. Söz konusu konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 120 metrekare olarak inşa ediliyor.

Söz konusu olan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları, daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre ücretlendirilmiş durumda. Nevtepe Konutları projesinde yer alan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 405 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 daire tipindeki konutlar ise 515 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen projede çalışmalar devam ediyor. Söz konusu olan konutların çalışmalarının ise 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 212 952 49 78