Kategoriler
Proje Haberleri

Newera Cadde 12 Sincan’da yükseliyor

Konut projesi Newera İnşaat ve Yatırım A.Ş.  firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Ankara İli, Sincan İlçesi, Tandoğan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Newera Cadde 12 Sincan konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 6 bin 316 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. Tandoğan Mahallesi, Ahi Mesut Bulvarı’na cepheli olan konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. 10 katlı iki konut bloğunda ise toplam 80 adet daireye yer verilmektedir. Dairelerin dışında ayırca projede 2 bin 600 metrekare büyüklüğe sahip ticari ünite yer almaktadır. Sincan konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 157 metrekare, net ise 134.21 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Newera Cadde 12 Sincan projesinde yer alan dairelerde ebeveyn banyosu, giyinme odası yer almaktadır.  Ayrıca 4’lü ankastre seti, çift tezgahlı mutfak, lake iç kapılar,  çift balkon gibi özelliklerde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca görüntülü diafon, merkezi pay ölçer, çift asansör, jeneratör gibi özelliklerde yer almaktadır. Ankara konut projesindeki konut bloklarında ısı yalıtımı, peyzaj alanları, kapalı otopark, fitness salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Newera Cadde 12 Sincan fiyatları ne kadar?

Sincan konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 157 metrekare büyüklüğe sahip 9. katta yer alan 3+1 tip daire 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde yarısı peşin yarısı teslimde ödeme yapılabilmektedir. Teslimde ödenecek tutar için banka kredi kullanılabilir.

Proje nerede yer alıyor?

Newera Cadde 12 Sincan konut projesi bölgenin en önemli gelişen ve prim yapan bir bölgesinde yer almaktadır. Proje Tandoğan Mahallesi, Ahi Mesut Bulvarı, Sincan / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi Buhara Caddesi, Ata Caddesi ve Ahi Mesut Bulvarı’nın kesiştiği köşede yer almaktadır.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 2021 yılı Temmuz ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0312 911 36 03 ve 0542 304 04 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..